Leonardo Hernández.

(La veritat és que no sabia per quina decidir-me)
(200 mm – 1/800 s +1 – f/3,5 – ISO 200 – 19/03/2019 13.16 h)

6 Responses

 1. Paco Tortosa ha dit:

  Jo em decidiria per la primera, la postura del rellonejador té més força, el braç no destorba la visió de la cara i la banderilla assenyala cap avant, prevenint l'acció que ocorrerà, mentre que en la segona foto la punta de la banderilla es confon amb el dors del cavall. Tot això, posats a triar, perquè qualsevol de les dues és fantàstica.

 2. Vicente Piquer ha dit:

  Quincedix en Paco, les dues fantastiques, pero l'especte del rellonejador es molt mes agrait, clar está qe a tu lo qe t'atrau es el bot del caball de la segona, pero ja et dic qe les dos guapes.
  Salut

 3. Opine lo mateix que Paco i Vicent.

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Preferisc la de l'esquerra, enquadrament més net, amb una actitud del rellonejador mes relaxada i, per descomptat, sense l'inconvenient de la "punxada" de la banderilla de la segona sobre el cavall.
  També suma al seu favor la presència de l'ombra sobre el albero.

 5. Rafael Montagud ha dit:

  Les dos estan molt be. Però, m'agrada més la de l'esquerra

 6. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Agradant-me mes la de l'esquerra, per a mi l'ideal sería una conbinació de les dues, a la primera li sobra la camera de tv forrada i la figura està masa a l'esquerra, encara que en una actitut molt bonica de l'animal, el fons, de barrera per a dins, m'agrada mes la de la dreta, gràcies per compartir

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit