L’Adéu d’Obrint Pas a Algemesí

(24mm – 1/60s – f/2.80 – ISO 800 – 07/12/2013)

5 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt bona la imatge que mostres amb el japones que tambe toca la dolzaina. !! M´han comentat que en arribar al Japó el dolzainer en qüestió estava al aeroport esperant-los i tocant la dolzaina, la sorpresa que els va provocar va ser immensa i de bocabadats que es van quedar… cal dir que des de eixe instant els japones els ha acompanyat en la gira d´acomiadament dels Obrint Pas. El concert en acústic va ser fantastic i per a mí que sóc un seguidor de la seua música en va semblar per part dels membres del grup un exercici de contenció brutal i més sabedors de la força dels seus directes. Sense paraules !! Bon foto i bon treball !! Em quede amb la teua i no posare cap de les meues per no repetir !! Te van agradar les lletres i melodies del grup ??!!
  Salut i bon vent !!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Naturalment que em van agradar!
  Són legió els grups i cantants valencians que han estat i estàn vetats als circuits i als mitjans, lamentable!.

 3. Molt bona foto, te molt bona claretat i profunditat

 4. Vicent Piquer ha dit:

  despres de vore en que definisió y claritat has aconsegit esta foto, al igual que les dels Correfocs, tinc que llevarme el sombrero ante tan gran Nikon y tan gran mestre.
  Mira com, que yo pensaba que había fet unes grans fotos als Correfocs i despres de vore el resultat no em penje cap.
  Salut

  • Vicent Granell ha dit:

   Vicent la culpa és del sensor de la teua camera, quan és de nit pateix el que no està ens manuals , solament si probares una semi-pro veuries com el sensor no trauria quan apenes soroll, jo mateix de la 450 a la 7D el canvia amb el soroll és BRUTAL ja no tinc puntets de color vermell en cap moment . En la 450 en quan pasava de 400 iso … cagada total !
   Salut i bon Vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit