La nit al mercat

4 Responses

 1. Vicent Banyuls ha dit:

  Nocturna + blanc i negre, dos tècniques que conjuntament són difícils de resoldre i tu ho aconsegueixes amb una bona fotografia.
  Sols un xicotet però, em sobra una mica de paviment/pas de cebra i em falta eixa punta de la planta superior del mercat a la dreta.

  • Vicent Granell ha dit:

   La nit i les seus llums al carrer amb vianants sempre son un repte per a mi i aquest espai del mercat a la nit és molt tentador per jugar amb la càmera i exprimir la capacitat visual. Completament d´acord amb el que falta del edifici del mercat, la nit comporta eixes coses.!!
   Gràcies per opinar !!

 2. Paco Tortosa ha dit:

  M'agrada l'enquadrament de la foto, de manera que la mirada s'en va cap a la porta del mercat, per mig de les llums i també per la diagonal formada per el pàs de vianants.

  La trobe molt ben composta, amb l'edifici principal ben situat, al terç dret, les diagonals formades per l'edifici i el carrer, els vianants i també la xicoteta part de l'edifici de la esquerra, que queda com un marc, que no deixa exir la mirada cap a fora del enquadrament.

  Encara que s'hauria tractat d'una manipulació, jo haguera optat per llevar el rètol lluminós de l'esquerra, que atrau excessivament la mirada cap eixa zona.

  La edició en b/n, molt apropiada, bona gama de grisos, amb blancs i negres ben definits.

  Salutacions !!

 3. Vicent Granell ha dit:

  Posiblement tindràs raó amb el retol de la part esquerre superior però com per a mi el repte era controlar la llum existent a la plaça i mostrar els vianants sense cremar llums he preferit deixar-lo, així i tot és cert que atrau i molt la mirada, en color era més evident la seua atracció.
  Gràcies per opinar !!
  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit