La meua visió de l´eixida a Vistabella i dels peregrins de les Useres (Foto de la setmana)

Sigma 8/16 a 12mm  F/7.1  1/60 ISO 100

35mm  2.8    f/5.6  1/200  ISO 100 (Foto de la setmana)

SIgma 8/16 a 14mm  f/7.1  1/160  ISO 200

35mm 2.8  f/8  1/100  ISO 100

Uns amics

4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Amb aquesta xicoteta mostra queda palesa la teua inquietud.
  Eres un home en constant experimentació que mostra resultats dignes.

 2. Vicent ha dit:

  Molt bones i diferents fotos. La primera no m'agradamolt, pero en la segona li dones una textura molt acertada. Ja ens diras com l'has conseguida. I les de blanc i negre, pareixen talment tretes d'algun album del segle passat. Encara que no seria el meu estil, estan totalment logrades.
  Molt bo !!!!

 3. A la primera jo li donaria un puntet de llum. La segona és un bon exercici de remarcar textures. A la tercera li traus un gran partit a l'angular extrem que tenim a mitges. La quarta la tinc exactament igual. La penjaré perquè es vegen dues interpretacions completament diferents de la mateixa imatge.La quinta no necessita comentaris. Un bon reportatge variat i inquiet.

  Salut!

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  La 1ª esta acabada amb el Topaz i aplicat una textura de SkeletalMess. La 2ª amb el Topaz Adjust 5 per a traure la textura. No està enfocada. La 3ª i 4ª les vaig fer amb eixe acabat en Nik doncs aqueixa peregrinació em va donar una mica de yu-yu i vaig voler donar-li un acabat molt envellit. La dels amics com veureu no necessita tractament, doncs llueixen per si mateixos. Salutacions i gràcies per opinar

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit