La meua discreta mirada a la marjal

Camins d’homes i d’aigües

Vell pont

Au de pas

Vora la sèquia

Fruit d’esforç

Ullal Gros

Després de la pluja

5 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Després de veure els vostres treballs la veritat és que les meues fotos, molt menys elaborades que les vostres, me saben a poc, però… cada u fa el que sap i cal perdre la vergonya i sincerament estic content de tindre companys tan sabuts.

 2. Sebastián Garcia ha dit:

  Sinceramente, tus fotos son preciosas, la naturalidad de las mismas, y los encuadres aplicados hacen que sea una gozada visionarlas,creo que cada cual tiene su propio "yo" si no, seria muy aburrido,creo que a pesar de tus "tareas administrativas" te queda tiempo para subir ese listón del que a veces te acuerdas, y por medio de tus trabajos, enseñarnos a todos que tenemos que aprender muchas cosas de la gente que nos rodea……
  Saludos jefe.

 3. ximo ha dit:

  En ningun momet se pot pensar que desmereixen de les ledes que hem vist , un encuadre adecuat, uns colors naturals i un procesat just .
  a mi si que me agraden.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Bones ,Bones !! La veritat siga dita és que trenquen i son molt ,molt naturals a més has arriscat en enquadres verticals en temes dde paisatge cosa que ja transmet.Com diu iaio2 les visions de cadascu son diferents i és el que fa que tots ens pugam enriquir dels companys !! Ah !! Per cert … la del ullal… BESTIAL !!!!
  Bon Vent !!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  iieee! mestre, sense pasarten les has bordat, m'agrada eija naturalitat que li has donat.
  molt bones.
  salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit