La MArjal en alt contrast

Sigma 17/50  2.8  f/22  8¨  ISO 100

Canon 70/210  f/4  f/5.6  1/60  ISO 100 

Canon 55/250  f/4-5.6  f/7.1  1250  ISO 100

6 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  La primera és una joia, llàstima del racó baix esquerre amb un desenfoc pastós que, al meu entendre, se pega amb la resta de la imatge, nítida, contrastada i bella.
  A la meua versió de la segona li haguera llevat la franja fosca de cel.
  De qualsevol manera són tres imatges que ja m’agradaria tindre l’art de treballar-les com ho fas tu.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bon treball i bona lluminositat , en tot cas miraria de refer la 1º ja que es nota i molt la neteja que has dut a trerme en tot el primer plano, al flicker tambe ho havia vist, però blogger que és més puriste ho manifesta un tant més.
  Cuida´t !!

 3. En la primera el color violeta del cantó inferior em resulta xocant. Potser tornant-la a dessaturar o reemplaçant el color se solucionaria. En la segona coincidisc amb Ximo Bueno, jo també li haguera llevat la part superior. Resultaria una imatge més atrevida en apujar l'horitzó. En qualsevol cas eliminaria la ratlleta clara que hi ha al cantó superior dret i que atrau la mirada. En la tercera se t'ha tacat el primer pla i es veu un rodolí sospitós al cel que jo eliminaria. A banda d'aquest detalls em sembla un bon treball. T'alabe el gust i, sobretot, la intenció.

  Salut!

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Bò. Respecte de la 1a teniu raó, no m'havia donat compte del to magenta. El problema crec que ve d'este tipus de B/N que estic experimentant, perquè en la capa d'ajust de B/N no l'he desaturat prou, ja està arreglat. No tenen cap neteja del primer pla, és que la foto té 8 segons d'exposició perquè buscava una seda i en color es nota millor. La 2a potser llevant la franja superior quedara millor però jo el faria clonant, més que res per l'enquadrament. En les 3 he aplicat el filtre radial de CR per a centrar la vista en el subjecte, encara que en alguna es nota més que en una altra. Són els meus primers B/N amb este mètode que m'he inventat. Salutacions i gràcies per les vostres opinions que com veieu em servixen per a millorar

 5. Vicent E ha dit:

  Alt contrast, pero alt de veres !!! Pareix que siga de nit amb un foco !!! M'agraden molt les fotos b&n amb molt de contrast. En la primera crida l'atencio el que diuen els altres, que hi ha zones on esta desenfocat en canvi altres esta mes nitid les ones en l'aigua, lo qual desconcerta un poc. Les altrs, el format vertical el trobe provocatiu, reforçant eixe tractament tambe agressiu del b&n. Provocatives, seria el qualificatiu que posaria jo a les dues ultimes fotos.

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Molt de treball en un bon resultat, per a mi la primera, llastima el color en el canto inferior, les altres dos, em pareixen que si el reflex tinguera menys llum, la vista no buscaria eixa zona i resultaria menys marexadora,. de totes maneres un gran treball.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit