LA MARE DE DEU DE LA SALUT

9 Responses

 1. Veus, Eladio, açò és anar a contrallom. Tu em comentes i jo et comente. Com que tu has has fet comentaris a les fotos dels companys, ara ells comentaran la teua. Ells estan contents pels teus comentaris i tu estaràss content amb els seus. Veus que fàcil és alegrar-nos un poc la vida?
  Anem a per la imatge. Tens, Eladio, al meu entendre, mirada fotogràfica. La foto té intenció i direcció.
  Potser la part del campanar i de la frontera de l'església de Sant Jaume estiga massa enfocada i això li resta protagonisme a la Mare de Déu. Es veu que gastaves un angular i un diafragme bastant tancat. Em fas elucubrar i no ho hauria de fer si hagueres inclós estes dades en la imatge. A poc a poc. Roma no es va fer en un dia. Procura tindre-ho en compte a l'altra que espere que no tarde. De llum i de color em sembla impecable. És d'enguany o de l'any passat? Ho dic pels espectadors que hi ha al balconet de la parròquia. Sé que l'any passat n'hi havia, però enguany no en vaig vore. També pot ser que com me'n vaig anar abans d'acabar-se la processó, si pujaren després…
  Salut!

  • Eladio García ha dit:

   Rafael.Es verdad el campanario lo realce con una mascara de capa le puse la opción multiplicar con un 20% de opacidad (quizá sobraba ), Pero a la Virgen lo hice al reves utlicé la opción trama,sobre todo en la cara.la foto es de la prosesó del matí de este año

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Bona intenció en una foto amb la dificultat afegida de la gent i els companys amb càmera que la fan difícil, molt difícil, tant que ja és el segon any que em quede al cadafalet d'enfront.
  Llum encertada, color segons les actuals tendències de FA (excessiu per al meu gust) absència de desenfoc selectiu comprensible tenint en compte la importància que li donem al nostre campanar.
  Me disgusta la "habitual" caiguda a l'esquerra probablement provocada pel teu interès en traure el campanar complet i les flors de l'anda.
  Vas millorant, el camí és llarg.

 3. Vicent Granell ha dit:

  bona imatge i difícil com diu Ximo, jo mateix estava per ahí i vaig decidir prendre altre tipus d´enquadre que el tinc guardaet al disc dur, com a mí no m´agrada posar-me davant i tapar als companys que son pels voltans doncs opte per altra historia. Deu se que a mí en molesta quan algu és posa davant meu i en "caga " la imatge. bon treball i ben lluitat !!
  Bon Vent !!

 4. Eladio García ha dit:

  La verdad es que si no estoy está otro, intento ser respetuoso y si hay alguien me aparto o me acacho. Pero en este caso no tenía ningun teleobjetivo ni nadie me había invitado a un balcón.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Perdona que no te haya comentado antes, pero es que he estado fuera unos días.
  Me gusta esta foto, por lo original del encuadre, que la hace diferente y atractiva con respecto a la infinidad de fotos que hay por ahí de este tema. Yo hubiera exagerado más todavía la diagonal (perdona Ximo)haciendo que el campanario se inclinase más a la izquierda.
  Estos retoques que le has hecho con PS me gustaría que lo explicases despacito algún miercoles para ver la diferencia con el original. Esta es mi opinión, una opinión como otra cualquiera. Saludos

 6. J. Ferrando ha dit:

  M'agradaria que la image resaltara un poc mes pero tots sabem com mos marca el campanar.
  Atrevit y pen posicionat per trobar el que buscaves

  La foto será d'enguany per que els nuvolets son els mateixos que els del "presi"

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit