La Covalta , 820 mtrs d’altitud

Creu del pico de la Covalta 

Panoramica desde la Covalta ( 4 fotos)

2 Responses

 1. M'agrada el tractament que li has donat a les fotos.
  De la primera et diré que jo l'haguera centrada del tot o descentrada del tot. La composició em sembla un poc incòmoda. El marc és perfecte, però jo l'haguera fet més fosc perquè no es menge el protagonisme de la imatge.
  La segona foto la trobe magnífica. Té de tot allò que ha de tindre una bona panoràmica. Les persones del cantó de davall a la dreta li donen un contrapunt de dimensió i de color perfecte. Si de cas,jo li donaria més contrast al cel. Parlant de tot un poc: Trobe a faltar la ratlleta del marc. A mi m'agrada molt.
  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Me quede amb la panoràmica.
  Has aconseguit a més d'un enquadre més que bo, el contrast adequat i la afortunada inclusió de les persones que li afegeixen profunditat i interès al paisatge.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit