Km.0

Amb la family al complet hem estat de visita per Madrid i hem patejat de valent per vore alguna que altra coseta força interessant, de record aquesta estampa familiar. 
Per tornar !!!

f/6,3 1/20 ISO 100 17-50 2.8 a 21mm
Açí vos aporte el video de Ismael Serrano amb la cançó que porta per títol Km.0, molt  recomanable d´escoltar .

8 Responses

 1. Vicent Banyuls ha dit:

  La foto que quasi tots tenim si alguna vegada hem passat per la plaça de la Porta del Sol a Madrid. Foto que jo enmarcaria dins de l'àmbit privat de la teua familia. De segur que el viatge ha estat fructifer fotograficament i ens sorprendràs amb alguna "joieta" teua. Salutacions Vicent.

 2. Vicent Granell ha dit:

  No pense que siga una foto privada en cap moment ja que no sembla que veges les cares de ningú i tanmateix en cas contrari tampoc ho seria i més si com veus l´he compartit pel blog. Al respecte fotogràfic alguna que altra imatge de Madrid sembla que pot ser siga interessant per compartir, hores d´ara son al forn donant voltetes…
  Gràcies per comentar !!
  Cuida´t!!!

 3. Paco Tortosa ha dit:

  El famós Km. 0, lloc d'on naixen les 6 antigues carreteres radials, hui convertides en autovía. Un lloc poètic, amb ambició de ser algo així com l'oritge de tots el camins.
  Una composició simpàtica(i entenc que sense cap més pretensió), al haber disposat els peus dels quatre membres, cap als quatre punts cardinals, com si cadascún fora a empendre un camí distint.
  Espere que hàgeu disfrutat del viatge familiar !!

 4. Vicent Granell ha dit:

  I tant poètic com la cançó del Ismael Serrano amb la cançó dedicada al Km.0 i que no he pogut resistir d'incloure amb la mateixa entrada.
  Bon viatge amb la family i un bon lloc per gaudir tant visitant tot allò que Madrid ens ofereix com afotant la ciutat.
  Gràcies per comentar!
  Cuida't!!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Xe! un bon record! m'encanta la foto, simpatica !
  Salut

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Mira que he estat vegades a Madrid i no havia vist mai eixa rajola. Original punt de vista. Ben pensat. Salutacions

 7. Vicent Granell ha dit:

  Jjjj …la veritat siga dita és que jo tenia claríssim que tenia que fer una foto d´quest lloc tant emblemàtic i poetic, vaig captar una de la pedra sola i en mirar-la vaig pensar que calia posar el peus de tota la family que s´havien patejant la capital.Jjajaj …i m´estic rient per qué el 3er dia viag tindre que preguntar un policia on era la rejola del Km0 per qué està en Plaça Sol però no la trobavem .
  Gràcies per comentar.
  Cuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit