Junts de nou per primer cop

                                                    Águila Calva

5 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Bon retrat i molt bon desenfocament, digna de les teues millors fotos. Però amb quin objectiu l'has hecho?. Per cert s'assembla a algú que conec però no em recorde en este moment. Salutacions

 2. He tardat en apareixer però amb el olor de la festa ja estic de tornada amb les bateries carregades i les targetes per buidar, però tot al seu temps… tammateix com el Águila Calva jo he estat mirant totes les aportacions noves que anaven apareguent al Blog i considere que seria un lleig per la meus part no comentar-les … Així que amb paciencia i un teclat en lloc d´un móbil anire comentant tot alló que he vist i no he pogut opinar.
  Per cert … !!! A banda de estar tot el mes omplint el meu cap de coneiximents fotogràfics i sense ordinador calcule que dalt o baix he captat la mateixa quantitat d´imatges que diu Ximo Bueno que fa al llarg de la setmana gran d´Algemesí.
  Bon Vent !! Ens veiem aviat !!!

 3. Ben enfocat l'ull i bona la perspectiva. La trobe un poc groga i, per al meu gust, li falta espai per dalt. Ah i on està la calba? Benvingut!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  bueno xaval,ya era hora! ara ja pots espavilar si vols seguir el primer en la llista perquè Rafael i Carlos no han parat ni un minut de penjar fotos i de treballar quan tots els altres hem estat desconnectats.
  bona imatge
  Salut i espavila

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Doncs bé Vicent, no, no seria capaç de millorar-la així doncs…
  Enhorabona!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit