Junts de nou per primer cop

                                                    Águila Calva

5 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Bon retrat i molt bon desenfocament, digna de les teues millors fotos. Però amb quin objectiu l'has hecho?. Per cert s'assembla a algú que conec però no em recorde en este moment. Salutacions

 2. Vicent Granell ha dit:

  He tardat en apareixer però amb el olor de la festa ja estic de tornada amb les bateries carregades i les targetes per buidar, però tot al seu temps… tammateix com el Águila Calva jo he estat mirant totes les aportacions noves que anaven apareguent al Blog i considere que seria un lleig per la meus part no comentar-les … Així que amb paciencia i un teclat en lloc d´un móbil anire comentant tot alló que he vist i no he pogut opinar.
  Per cert … !!! A banda de estar tot el mes omplint el meu cap de coneiximents fotogràfics i sense ordinador calcule que dalt o baix he captat la mateixa quantitat d´imatges que diu Ximo Bueno que fa al llarg de la setmana gran d´Algemesí.
  Bon Vent !! Ens veiem aviat !!!

 3. Ben enfocat l'ull i bona la perspectiva. La trobe un poc groga i, per al meu gust, li falta espai per dalt. Ah i on està la calba? Benvingut!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  bueno xaval,ya era hora! ara ja pots espavilar si vols seguir el primer en la llista perquè Rafael i Carlos no han parat ni un minut de penjar fotos i de treballar quan tots els altres hem estat desconnectats.
  bona imatge
  Salut i espavila

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Doncs bé Vicent, no, no seria capaç de millorar-la així doncs…
  Enhorabona!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit