Jorquera al capvespre

Per conseguir aquesta foto vaig dispara 55 vegades per buscar la exposició correcta i el moment correcte. De tots aquests dispars vaig aprofitar 9 fotos que he juntat en una sola. A més a més té una edició prou llarga. No obstant no he conseguit el resultat que buscava.
M’agradaria saber la vostra opinió i crítica al respecte.

3 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Has consegit mol bona image, com diuen “el que la sige la consige” pero pa la faena que dius que has fet , no está com pensaves que faries, jo tampoc la vec en ixa calitat que deuría vores per la faena i la cantitat de fotos , pero no está gens mal, podía ser molt mes millor perque falta ixa edició que no sabem fer.
  Salut

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Sovint exigim un rang dinàmic extrem que malgrat avanços en òptica i electrònica encara no està a l’abast.
  Efectivament molesten les altes llums, però has fet un magnífic treball aconseguint una nitidesa envejable.
  Enhorabona, Vicent!

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Imagine l’extraordinari treball de planificació, execució i edició que porta aquesta imatge, i tot això, per si, ja és un mèrit. Sent dir que no m’acaba de convéncer el resultat final. L’enquadrament general és espectacular, una magnífica panoràmica que abasta tot el poble i els seus voltants, encara que, per a la meua manera de veure, és massa ampli.

  Respecte a l’edició, considere que tota la zona fosca al voltant del poble, per a la meua manera de veure, o sobra o necessita un puntet més de llum, i per contra hi ha zones il·luminades del poble que estan sobreexpostes. Eixa atmòsfera màgica, d’eixos tipus de fotos, lamentablement no s’acaba de percebre, però pense que és una gran fotografia que, amb tota seguretat, agradarà a moltes persones..

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit