Jorge Expósito, torero d’Algemesí

(200mm – 1/320s – f/2.8 – ISO 800)

6 Responses

 1. En la meua opinió els espectadors i "Xàtiva" li resten protagonisme a la imatge principal que té una plasticitat molt bona. Jo retallaria tot just on acaba la barrera i enfosquiria la ratlla blanca. Olé!

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Gran natural del d'Algemesí. Bona foto presi, encara que per al meu gust li falta un poc de contrast per a destacar mes al bou i torero i pujar un poc el color roig de la ¨muleta¨.

  • Ximo Bueno ha dit:

   És evident que la foto no és ni teua ni del amic Rafel el meu punt de saturació de color no té la força del vostre, intentar fer-ho com ho feu, per bé que m'agrada, seria no ser fidel al meu modo de vore.
   Gràcies pels vostres comentaris! Sempre ben rebuts, sempre constructius!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit