Jocs al parc

La Petanca

 • Autor: Carlos Munoz

4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Original reportatge Carlos!
  Bons enquadres, personatges "autèntics".
  L'únic "però" que li trobe és el binomi llum/contrast que juguen a la teua contra, més que res en la segona i tercera foto.

 2. Coincidisc amb Ximo Bueno en les seues consideracions. A la primera, que és la que més m'agrada, li faltaria desenfocar el fons per sa ser perfecta.En la segona la faixa blanca de la llum posterior del cel atrau la mirada i li lleva força a les figures. En la tercera, el fet que la bola coincidisca amb la línia negra dels arbres també distrau.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Encara que no sóc l'interessat de les fotos, tot el que diu Rafael i Ximo empareis constructiu, a causa del seu experiencia i a veure amb altres ulls el que no veiem els que no sabem.
  Este mateix raonament ho comentem Carlos i Jo en la cavalcada on ens trobem ahir. jo nisiquiera m'havia adonat d'estos detalls, i per tal motiu no hi havia comentad res en les fotos perquè no veig la part fonamental.
  He vollgut fer este comentari en favor de Ximo que sempre està indicant que es comenten les fotos i té raó perquè açò és el que ens ensenya als ineptes per a millorar. crec que s'està portant el blog a bon terme, ja que hara s'estan penjant moltes fotografries i comentant-les pel que açò le dóna molta vida y me ganes de de fer fotos y penjarne.
  Gràcies pels comentaris .
  Salut

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Per composició i dinamisme la que més m'agrada és la tercera. Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit