Joansa Maravilla.

 • Obertura: ƒ/5
 • Autor: Ximo Bueno
 • Càmera: NIKON D810
 • Presa: 12 novembre, 2021
 • Longitud focal: 120mm
 • ISO: 1250
 • Velocitat d’obturació: 1/100s

6 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  No m’acaba d’agradar, ixa sombra en la cara no queda xens be, l’idea es molt bona de donar-li protagonisme al cantant mentres les siluetes del public queden en segon lloc, pero falta de llum, (per a mí), igual no t’ha pillat l’idea.
  Salut

 2. Ximo Rosell ha dit:

  Excel·lent l’enquadrament, molt bé per les siluetes del primer pla. Intentaria donar-li una mica més de llum en la cara.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bestial tant la composició , amb eixes tres siluetes en primer plano, com el retrat i les ombres projectades !!!
  Una visió molt encertada i captada !!! Me sume al que diu XR de donar un puntet més de llum a la cara .
  Salutacions !!

 4. Vicent Esteve ha dit:

  Jo amb la meua vissió molt més regular, havera centrat prou més, llevant part de la dreta que no m’aporta res, deixant tal vegada sols dues siluetes. I eixa ombra en la cara em trenca l’encant de la foto.

 5. Javi Maravilla ha dit:

  Jo que també vaig estar fafotant al concert entenc la dificultat d’aquesta imatge per la il·luminació que hi havia i la limitació de l’espai. Veig una composició molt encertada, perquè aconsegueixes mostrar l’ambient que hi havia al concert, amb una il·luminació molt teatral, mostres al músic com a protagonista i les siluetes del públic i a més a l’ombra projectada a la paret del fons es pot endevinar la presència de l’altre músic (Andres Belmonte) magistral amb el nais. Pels alos que observe al voltant de les siluete i la figura de Joansa entenc que sí que has aclarit alguns elements de la imatge. A part del que es comenta de donar un poc mes de llum a la cara jo també intentaria dissimular dins el possible eixe reflex a cap que crida molt l’atenció.

 6. m’agrada la composició, m’agrada que no estiga centrat el protagoniste sino que estiga en un dels eixos dels terços de limatge, tire de menys una poca de claror a l’ombra de la cara, gràcies per compartir

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit