Jane Rose (de “Donallop”).

A la Casa Cantonera d’Algemesí.
(48 mm – 1/80 s – f/6,3+0,67 – ISO 4.000 – 28/10/2017 20.19 h) 

3 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Magistral el concert que ahir ens oferiren a la Casa Cantonera els Dona llop i MAGISTRAL el retrat que per açí aportes, com ells mateix digueren la historia del grup amb la casa és com una historia d´amor des de el primer moment.
  Com a detall apuntaria una cosa a la imatge i aquesta és la ombra del micro que projecta al pit de Jane Rose, personalment me molestava i molt visualment, jo també estava per ahi amb al càmera, , supose que amb edició i paciencia pot "desapareixer".
  Salutacions !!
  Ara mateix vaig a descarregar les imatges del concert.

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Bona foto, m'agrada com has captat l'esència del moment, amb l'enfocament selectiu de l'artista, així com la potència de la llum que rep, que la fà destacar sobre el fons, deixant el guitarriste en un segon pla

  Al igual que a V. Granell, també "em molesta" l'ombra del micro, es una llàstima, però crec que seria massa laboriós el llevar-la i possiblement quedaria un efecte estrany, sense cap ombra.

  Salutacions !

 3. Eladio Garcia ha dit:

  Ximo has captat mol bé la exprexió de la cara dela xica. També veig les sombres dels micros y el fil que ix del bras de guitarriste. Pero quí soc yo per a traureli coses al mestre …

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit