JA ESTIC ACÍ

Prova Nocturna 

Flor d’un día


Primer disculpes per no comentar gens pel fet que he passat tot el mes d’Agost fora de cobertura, i com comprendreu ara seria massa costós criticar els treballs que heu penjat, (que per cert cada vegada el llistó està mes alt) .
 i una altra cosa he de dir-vos, heu treballat molt perquè m’heu llevat el lloc que tenia en la llista, però espavileu que tinc un muntó de fotos  per a penjar i recuperaré la posició, ja que no he fet una altra cosa durant este mes.
“Salut i treball”

3 Responses

 1. Has posat per títol la mateixa frase que va dir el president Josep Tarradellas quan arribà de l'exili. Bé, ell va dir: "Ja sóc aquí".
  Per la part que em toca quedes disculpat.
  Pel que fa al rànquing de penjadors tens molta raó i t'hauràs d'espavilar. No és només que has baixat, és que tens darrere algú que està a punt de passar-te en la llista. No vull dir-te qui és perquè no et poses nerviós. Espavila't i ves penjant tot això que tens Ah!, i ves comentant. Pots començar per comentar les últimes. Crec que hi ha moltes coses a dir. Per exemple, què et semblen els acabats de Carlos?
  De les teues fotos et diré primer que res que els marcs em semblen molt originals, encara que un poquet massa grans. El color del segon el trobe massa viu. Li lleva protagonisme a la foto. La primera m'agrada molt. La trobe molt ben construïda, amb els elements ben repartits i equilibrats. La segona en canvi la trobe massa plana, com xafada. Potser hauries d'haver buscat un altre punt de vista.
  No diràs que no tens un bon comentari de benvinguda.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Xè Vicent!!! tu és que no pares d'aprendre o què?
  Vaja parell de joies ens has penjat!
  La primera curiosa, complicada i molt ben resolta.
  En la segon, segons la meua humil opinió li sobra un punt de llum, la meravellosa flor hagués guanyat encara més textura i el cactus hauria perdut protagonisme.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Xè Vicent on estaves?. T'hem trobat a faltar a tu a les teues fotos i als teus comentaris. Ja veus que la gent no para de pujar fotos, i el nivell cada vegada és millor. Bueno, respecte de les teues fotos, la 1ª és un joc nocturn molt simpàtic, com les que vam fer junts. La 2ª crec que està passada de llum, que es podría arreglar amb un ajust de nivells o corbes. Benvingut de nou

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit