Dies d´ estiu

9 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  mira que a mi el blanc i negre m'agrada, i per supost que la foto es molt bonica, pero si el titul es ja és estiu, esta foto demana els colors i la llum de la temporada estiuenca, i no se quedaría tan difus els peixcadors, de tota manera la foto es xulisima

 2. Sebastian Garcia ha dit:

  Me gusta Granell, es un lugar precioso que no conocía, el encuadre es una pasada, puestos a pedir, me gustaria compensar el peso de la toma haciendo que esa braguita saliera justo por el ángulo inferior izquierdo, se que una cosa es pedir, y otra dar trigo, y una escusa para repetir esta estupenda toma.
  Saludos campeón.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Xè Vicent. Estic d'acord amb Mercedes, sent un tema d'estiu, el color li dóna vida, així pareix una foto d'hivern amb aspecte retro. L'enquadrament és bo així com la nitidesa, però la grandària és xicoteta. Salutacions

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Com que sóc esperit de contradicció, m'agrada fins i tot el marc.
  Una gràcia intemporal.

  • Vicent Granell ha dit:

   Veig amb alegría que has interpretat alló que volia transmetre amb aquesta imatge ; la intemporalitat de les activitats que fem a léstiu, i es que aquesta estampa pertany a l´estiu del 2012 de ahí el b/n. Com aquest estiu tornare al mateix lloc per fer noves intantanees, no me canse mai de tornar,doncs alguna caura en color i la veureu. Gracies per pasar i comentar.
   Bon vent !!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Xe Vicent ! eija caseta ya que vore lo que ta grada, a mes es que es agraida perque qualsevol foto que li faces ix de cine, mol be el blenc y negre de cine.
  salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit