Interiors valencians

Sigma 17-50 2.8 a 20mm  f/2.8  1/5  ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 18 mm  f/2.8  1/6  ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 45 mm  f/7.1  1¨  ISO 100 

4 Responses

 1. La primera em sembla perfecta, molt en la línia d'aquelles de la cuina del Palau de la Marquesa de Carcaixent. Bon equilibri en la mescla de llums i bon joc d'ombres. Molt bona definició i color ben aconseguit.
  En la segona em sembla massa gran la diferència entre els elements enfocats i els desenfocats. També la trobe pobra de contrast.
  A la tercera li veig massa tros de paret blanca per davall.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  mol bona la primera, sin embargo a mi m'agrada la última pero no li vegs contrast, no se que li falta , si es que al ferla en B/N li falta separar el contrast de cada element.
  Salut

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  En la 1ª he seguit el procés que estic duent a terme últimament i que el tu ja coneixes, i estic content amb el resultat, tenint en compte que és un HDR. A més amb 2.8 de diafragma, en este cas, no hi ha desenfocament perquè el subjecte està en el mateix pla La 2ª li vaig posar un filtre blau per a llevar-li la component groga de la llum artificial, i ací amb un 2.8 ja es nota un xicotet desenfocament perquè la taula està en 1er pla i la resta no. Estic d'acord que li falta força. La 3a la vaig fer en B&N perquè al no tindre gamma tonal crec que queda bé en B&N i a més l'enquadrament em recorda un quadro de Pedro Camara que té ma mare amb una cistella d'espart, per això la vaig fer així, però efectivament li he donat més contrast al negre i queda millor.. Gràcies pels comentaris. Salutacions

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Inquiet com eres aconsegueixes coses que mai se m'ocorrerien (i que no sempre acaben de convèncer) però de vegades m'omples de goig amb obres com la primera d'aquesta sèrie.
  Propose que ens faces un monogràfic sobre ella qualsevol dimecres, quan tornem a la normalitat.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit