Iglesia de San Pedro y cupula.

5 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Molt bé Gildo!
  Com els bons vins, millores amb els anys.

 2. Les veig ben editades, un bon treball.
  De la primera et diria que haguera preferit una mica més per a dalt i per a baix… eixos talls…
  Em sembla excel·lent l'enquadrament de la segona. Filant molt fi… segur que pots millorar el focus i, ací no se si és possible, intentar traure detall en les llums altes de les finestres…
  Molt bé. Salut

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bones estampes !!
  Tal vegada trobe a faltar una mica d´aire per dalt a la 1ª imatge, així i tot veig un bon treball d´edició i compositiu.I tanmateix trobe a faltar que faces més aportacions més a sovint per qué tens material i qualitat per mostrar.
  Cuida´t !!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Bon trevall Gildo! ja estaba be que penjares alguna cosa, la segona no te desperdici, i referent a la primera,la veig un poc caiguda a esquerres, si s'adreçara es veuria un poc mas de creu del monòlit i amb això quedaria bé per dalt, la part de baix si que és verada que li falta veure's un poc, el blanc i negre molt bé.
  Salut

 5. Paco Tortosa ha dit:

  Boniques fotos de tan acreditat lloc.
  Veig molt encertat el B/N en la primera, bones textures i gama de grisos. No m'acaba de convencer la perspectiva, pareix que les convergents de la basílica confluïxen cap avall, possiblement per una correcció de perspectives que no ha resultat com esperaves.
  La segona en color, una meravella, eixe sostre, amb la seua magnifica estructura i riques pintures, ho has agarrat en tota la seua magnitud. Posiblement, amb uns retocs selectius (per zones), pugues recuperar algún detall de les cristaleres, encara que "a priori" pareixen cremades.
  Bons treballs !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit