I seguim…! Re-edició

 • Obertura: ƒ/5
 • Càmera: Canon EOS 6D Mark II
 • Longitud focal: 78mm
 • ISO: 500
 • Velocitat d’obturació: 1/80s

9 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Fantástica, molt bona captura, tu ja sabies on anaves, bandarra!, tots no podem arribar ahi, enhorabona per la imaje i la edició.
  Salut

 2. Ximo Rosell ha dit:

  A mi em van convidar a eixir de la Fe, quan em van veure amb la cámara. Molt delicat fotografiar en un hospital.
  Molt bé pel document, excel·lent l’enquadrament.
  En una primera impressió m’ha semblat una mica grisa, suggerisc, especialment en la zona central de la foto on estan els protagonistes, alçar alguna cosa més els blancs, donar-li una mica més de llum.

 3. Reeditada l primera queda espectacular i al mateix temps aterradora, molt valent, molt cuidada l’intimitat, moltes gràcies per compartir

 4. Evidentment el canvi d´edició millora la foto i tant !!!!
  Si hi ha una cosa que he tirat de meyns amb aquesta pandemia és la presencia d´imatges als mitjans de comunicació i xarxes… he pensat que tot era per prohibició i al final solament hem vist gent fent aplaudiments al balcó i als hospitals infermers aplaudint quan algú aconseguia sortir de la UCI… sembla clar que aixó a provocat la relaxació de la població en general. Si al seu moment ens haguesin mostrat mostrat imatges més dures i reals de les consecuencies del Covid com la que aportes i altres amb permís del hospital i pacients de ben segur altre gall hauria cantat…
  Gràcies per comapartir !!! Lo dit …BONÍSSIMA !!!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  No es aixo el que Rosell et comentaba, o al menys aixo es el que jo entenc, de tota manera ha millorat, si puc te ho explicaré al meu gust.
  Salut

 6. Graçies a tots per els consellets,sempre es un plaer adependre.
  Saludets

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit