I per Nadal …la fira de Nadal amb tripode

14 Responses

 1. Guapes, molt guapes i plenes de moviment, sembla que tindre que portar el trípode la propera vegada que done un tomb per la fira de alzira.M´agraden totes.
  Bon treball i ben registrat el moviment.
  Com pots vore he llevat les meues, pense que amb les teues ja incentiven per si algu vol anar a captar el ambient que hi ha per la fira, tanmateix tampoc volia saturar el personal de fira i fira.
  Cuida´t !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   La veritat és que volia haver-les pujat ahir, però em vaig comprometre amb l'amo de l'atracció per a enviar-li totes les que vaig fer que van ser un munt i em vaig retardar per açò.
   Ahir vaig tornar a gaudir en la fira més que quan era xiquet.
   Em sap greu que hages llevat les teues fotos, doncs per a estar fetes a mà a mi m'agradaven. Ara estàs obligat a fer-les amb trípode. Una salutació i gràcies pel teu comentari

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Al·lucinants, eres l'amo de la creativitat.

 3. Un bon exercici amb un resultat realment atractiu. Salut

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Ximo. Vaig gaudir més que qualsevol xiquet que hi havia per allí.
   Per cert si algú vol anar a fer fotos a la fira, que sàpia que a l'impresentable amo de l'atracció ¨La araña loca¨ li molesta que facen fotos a a la seua atracció doncs fins i tot va apagar la llum de tota l'atracció perquè no poguérem fer les fotos, però li va eixir el tir per la culata. Jejeje.

  • Jo personalment no pense que el amo de l´atracció de la aranya siga el que dius, vaig estar parlant amb ell una bona estona junt amb altre que també li agradava captar circumpolars i en tot moment va ser molt atent, proposant-me d´apagar algunes llums i encendre altre per captar solament el perfil i silueta de l´atracció, en fí que el tio com dieu ultimament amb mi estava de bon rotllo i si li has enviat les fotos pense que tu tambe.
   Cuida´t !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   No estem parlant del mateix tipo.

 4. Encara que lluny del meu estil no deixe de reconeixer que són expectaculars. Una explosió de colors. Bona sèrie Carlos.
  Salutacions.

 5. Jose Ferrando ha dit:

  En torne boig intentat seguir el moiment.
  Molt de colorit i paciencia per conseguir-ho.
  M'agrada el conjunt

 6. Per descomptat, boniques i espectaculars. Un gran treball Carlos.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit