hide mes pardalets

7 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Excepte la segona, que la veig un poc desenfocada, UNA PRECIOSITAT!

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  Si, estoy de acuerdo con Ximo, la segunda tiene el foco en la cola en vez de en la cara, la primera parece ligeramente movida y la tercera y la cuarta están magistrales.
  Un gran trabajo y me consta que no es nada fácil fotografiar pájaros ni siquiera contando con un escondite, son muy nerviosos y se mueven con rapidez.
  Bravo Vicent.

 3. Xavier Naval ha dit:

  La tercera, guarda-te-la bé o fes-te-la en paper. Podria ser que no tragueres una esmerla millor que esta en la vida, mariconàs. Aaaargggg… la envidia me corroe!!!"

  (Comence a sospitar que el plat que posares (amb molta mala llet) davant del hide és un "plat trampa": a mi sempre em vam els animals al plat dels collons i a tu sempre se't paren en les rames… però açò s'acabarà un dia d'estos, avise!)

 4. Vicent Piquer ha dit:

  National Geographic,, d'acord en Xavi, casi res les dos últimes.
  Al final es ho has consegit, enhorabona.
  Salut

 5. Vicent Granell ha dit:

  MAGISTRAL !!! Me lleve el barret i et faig la ola !! Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!! La 3º és una " Master Piece " , Una obra per enmarcar , un super mega explore del flicker . Xatò el treball i la contancia fa que aconseguisuqes imatges que evidentement no son producte de la casualitat ssi no més be tot el contrari , al darrer hi ha una feina i mooooooootes hores d´espera i d´insistencia per aconseguir aquestes imatges !! Bon treball , Molt bon treball !!
  Gràcies per compartir !!
  Salut i boina llum !!

 6. J. Ferrando ha dit:

  El "hide" eixe no te "truco". Aneu més que Melo.
  Vicent fes cas i ves pasat a paper alguna imatge que seu mereixen.

 7. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Si Felix Rodriguez de la Fuente, alçára el cap te buscaría por tot arreu i le diría a Néstor Almendros, He aquí el hombre que susurraba a los pajaros, Santa Paciencia!!, moooolt bones, aço pot superarse??, sent Conti i Xavi, jo crec que Si

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit