He fet servir el flaix!

(70 mm – 1/50 s – f/5.6+0,67 – ISO 2.000 – 22/08/2015 22.31 h)

Festes de Santa Bàrbara a FAURA

7 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  El de la càmera???, a mi el que me sorpren, per que jo no se, es eixa velocitat baixetisima i no hi ha ni palmito ni espectadors ni festera borrosos, tenies un tripode???, que dificil es seguir-te els pasos, mira que intente correr , pero no, no hi ha manera

 2. Ximo Bueno ha dit:

  El flaix és el vell Nikon speedlight SB-800 i no, no he het servir el trípode (i això que tinc un Manfroto agafant pols al traster).
  També ha estat qüestió de sort, que sempre juga el seu paper.

 3. Vicent Granell ha dit:

  I ben utilitzat aquest aparell, jo el tinc al calaix amagat per no pegar me amb ell.
  Per la imatge que aportes jo aprofitant el flaix que has fet servir hagués en edició obscurit un tant més als dos personatges del darrere o prèviament en paràmetres de càmera obrint més el diafragma hagués aïllat més a la resta de gent de la protagonista de la foto, així i és un bon treball i a més amb un aparell que mai he fet ús.
  Cuida't!!

 4. Rafa Montagud ha dit:

  Bons colors, bon desenfoc; el flaix, ben utilitzat. En definitiva, una bona fotografia, com totes les que ens mostres. Enhorabona, Ximo.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Bonic retrat si no fora per les persones que apareixen en el fons, cosa que s'haguera solucionat augmentant la velocitat d'obturació a 1/25o +/-. Una altra cosa que jo haguera fet és suavitzar-li els reflexos del flaix de la cara. En qualsevol cas una bonica foto.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit