Gràcies Avelino !!!

 Han estat 12 anys els anys que ha estat amb nosaltres, just el mateixos que porte Jo per Algemesí,  aquest cap de setmana ha estat tip d´actes d´acomiadaments tant amb un sopar com una celebració Acció de Gracies, en breu marxara cap a Villamarxant i als nostres cors sempre  permaneixera el seu estil i la seua AMISTAT .Mai m´han agradat els acomiadaments … però aquest mereixia unes imatges ..
 No és un Adeu és un Fins Demà !!
  Ens veiem al camí !! Bon Vent !!

5 Responses

 1. Marcs blancs i un reportatge magnífic. Les teues fotos no són mai típiques ni tòpiques. Sempre em sorprenen i això m'agrada.
  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Avelí ha estat rector i amic fins i tot dels que érem de "la seua corda".
  Ideologies i maneres de pensar a banda, quan s'entropessa amb un bon element està justificat fer-li públic reconeixement amb qualsevol mitjà que es tinga a l'abast.
  Humilment em summe a l'homenatge encara que tinga més de tres imatges.

  • Diuen els castellans: "donde las dan las toman".

  • Vicent Granell ha dit:

   ja,ja,ja … !!! Sempre he pensat que les series d´algun tema en concret han de ser de TRES o CINQ imatges com a màxim, l´altre dia vaig comentar la nova "moda" de TRES + UNO , el fet és que volia fer aquesta última opció i estava resultant-me tant difícil triar que vaig decidir fer la serie de CINQ. El tema és calentar-se el cabet i escollir aquelles imatges que pensem que transmeten, comuniquen i conten una história. De totes maneres el meu próposit no era altre que el de donar vidilla al Blog de FA per qué la gent seleccione alló que mostra i pensé realment si és BO per ensenyar-ho a la resta d companys. Tot amb él major respecte i amb ànim de que tots millorem la nostra capacitat fotográfica i visió !!
   Gràcies per comentar i opinar !!
   Bon Vent !!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Bon homanatge, Vicent , asi tas tornat de la BBC
  (Bodas, Bautizos y Comuniones ) cada volta em sorprens mes i es que eres un tot terreno i fas de tot.
  Bona salut , tio

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit