Gira-sols

7 Responses

 1. Vicent E ha dit:

  Totes les fotos estan fetes amb el 70-200 a 200 mm i un diagragma de 2,8, excepte la tercera que es de 5,6. Sols tenen un enfoc selectiu, pero no desenfoc en altres parts com puga pareixer.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  M'encanta veure-us experimentar!
  És el camí per avançar i… aneu de pressa!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Xe Vicente!, on tènies guardades estes fotos?, perquè ara no hi ha Gira-sols, no? .
  En eixe objectiu que tens pots fer virguerías,
  Bona sèrie.
  Salut

 4. Vicent Granell ha dit:

  Plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas,plas, … !!!
  Molt !! Plas,plas,plas,plas,plas, !!!
  Molt !!
  Cuuida´t !!

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Sent no tenir la mateixa opinió que els companys que han opinat fins ara. Veig uns desenfoques massa empastats, no sé si és pel color o qué, però no m'agrada com t'han quedat, a més de que crec que no has triat el girasol més bonic per a fer focus en ell. Qualsevol altra sèrie de les quals has pujat fins ara la considere molt millor que aquesta. És la meua opinió de bon rotllo. Salutacions

 6. Trobe que la causa de l'empastament que apunta el company Carlos Muñoz pot ser deguda a l'escassa profunditat de camp i a l'excés de groc. Ja sé que els gira-sols són grocs, però és que el verd de les fulles també està groc. Possiblement emblavint les imatges una mica guanyarien en netedat i definició.
  A la primera, el fet de estar el primer pla desenfocat i les plantes més nítides faltades de focus, desconcerta una mica. A la tercera, quan l'amplie, li falta nitidesa. La primera i la tercera están més ben definides, però aquella composició tan centrada no em resulta suggerent. Per tant: ni plas, ni ples, ni plis, ni plos, ni plus!!! És la meua opinió i no donar-te-la no crec que t'ajude gens. Ara tu ets qui decideix.

  Salut!

 7. Vicent E ha dit:

  Moltes gracies a tots pels comentaris. Pense que Tafel i Carlos mouen prou de rao. No es una serie que em diga molt a mi, pero els girasols estaven ahi i volien ser fotografiats. La composicio centrada tampoc es la mes interessant pero tampoc el tema es mereixia mes ni podia traure-li molt mes. Respecte el desenfoc, a mi tampoc m'agrada i m'ha decebut una mica eixe desenfoc en el 70-200 que tantes bones critiques ha rebut; el trobe com diu Carlos, empastat. Per aixo he especificat que no vaig fer cap desenfoc a posteriori, perque el resultat no em convenç. Respecte els colors, aci si que he de dir que eren eixos; si el verd queda engroguit, es per reflexe de les flors que tenien un color molt intens, pero a la vista en viu, era eixe el color.
  Moltes gracies una vegada mes per les critiques.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit