gallocanta 1-1-14

el meu pas per gallocanta

6 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Veig que tu també has arribat tard a açò de la informàtica i se t'ha oblidat posar l'etiqueta de nom i no sé qui eres. També se t'ha oblidat posar les dades exif, i als que no tenim ni idea de fer fotos als ocells en moviment ens vindria molt bé que els posares. Respecte de les fotos les dues primeres són molt bones per al meu gust, pel focus molt bé aconseguit, de la 3ª crec que li falta enfocament, i la 4ª li falta contrast encara que la veig bé de focus. Una salutació

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Xè Vicent!
  La segona és per a emmarcar!
  Feliç any! Encara que ens "apardales".

 3. Vicent Granell ha dit:

  Molt Vicent !!
  Bon treball el que presentes i no veig que li falte res de res com diuen per ahí. Despres de tant de dir que anaves a Gallocanta esperava veure aquest treball açí mostres. M´agrada la 1º i la 2ª i m´agraden tant que caldria fer algun llenç per penjar-lo a la tenda i així sempre podras dir alloó de … " mireu, mireu que vaig fer el dia 1 de Gener del 2014 … " . Ja ho parlem i ho comentem !!
  Salut i bona Llum !!
  Per cert … com ho fas per pillar-los al vol ??!! De segur que hi ha algu que t´els espanta per qué alcen el vol i així captar-los volant … !!! Jajajaja… !!

 4. Mercedes Garcia Hernadez ha dit:

  Molt bona serie, especialment la segona, per a mi , estic amb Vicent Granell, es per a penjar al kiosc

 5. M'agrada també la segona, encara que la primera està també molt bé. Les últimes tenen falta d'un repàs en Photoshop.

  Salut i bon any!

 6. Xavier Naval ha dit:

  Vicent, no sé per què però tens una gràcia especial per a fer fotos al vol: la primera i la segona estan molt nítides i amb bona llum. Per al calendari de pardalets que volies fer-te. Jo me n'he fet un que estic esperant: ja te l'ensenyaré quan m'arribe.
  Jo crec que no en penjaré cap perquè no m'acaben d'agradar. Serà qüestió de tornar (jo que puc!).

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit