fotos en la marjal d’Albalat -26-12-2016-

llums i linies
dos   arbres

                                                   
                                                                       un arbre

una sola

4 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Buf !!! Sembla que el premi obtingut a la mancomunitat ha despertat amb tu la visió i composiicó amb la càmera a les mans !!
  Una meravella de imatges i un plaer pels meus ulls, de tota al serie que aportes destacaria de sobremanera la 1ª,2ª i 4ª. En certa manera tenia raó el amic Paco Tortosa dient que pel wattssap les imatges perden molt de potencial i no se veuen amb la mateixa grandiositat que per açi, tanmatiex caldrà donar les gràcies al pesat que ha insistit en que les penjares per açí …jajajajja.
  Felicitats per aquest treball Toni.
  Salutacions !!

 2. Rafael Montagud ha dit:

  La que més m'agrada es la primera. A la tercera li veig un lleuger vinyeteig,provablement fet amb edicio. Enhorabona pel treball mostrat, Toni

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Les veig molt encertades i pense que poden valer-te per al concurs d'Albalat, ja que són de ahi.
  Bon treball
  Salut

 4. Paco Tortosa ha dit:

  Un magnifique treball, una bona sèrie de fotos amb el denominador comú de la marjal, en el moment del capvespre.

  Tot el esplendor de la posta de Sol, el color màgic tan vollgut i esperat per a tots els que ens agrada el nostre vollgut Parc Natural, el tens magnificament captat a les fotos 1,2 i 4, el roig encés, que tanta pau transmet, i ademés potenciat per els reflexos de la 1 i 2.

  Compositivament, i sense desmereixer ninguna, em quedaría en la tercera, li trobe molts elements agradables a la vista, com es la sèquia i la caseta, casi derruida. La llum es molt bona, suau, poc abans de començar a tintarse del color roig.

  Posiblement no agrade igual a tots, el arbre està centrat i la composició té un punt de fuga cap afora en la sèquia, i això "no atrapa" precisamente la mirada, però, ja te dic, la trobe molt ben composta i m'agrada.

  Bon treball Toni.

  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit