Fotògrafa creativa retratant a unes amigues (furtat).

No li he pillat la càmera, ja em feia massa descarat!
(50mm – 1/60s – f/16.0 – ISO 500 – 15.30 hores)

4 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt !! M´agrada !! Aixó és un robat com cal i a una fotògrafa de futur !! En certa manera les posturetes que adoptem de vegades son de foto i és clar que jo sempreeee gire la camera i afote als companys i molt a sovint. El incloure en tota la compo a la fotògrafa i a les models és tot un encert !! Bon treball i veig que has aceptat la meua proposta i amb nivell molt alt i no has penjat cap foto taurina … Molt !!!
  Salut !!

 2. En la disculpa reconeixes el pecat. És perquè ho dius que em crec que és una fotògrafa perquè si hagueres dit que li ha caigut un euro en un d'eixos forats també m'ho podria creure.
  Has de ser més descarat.
  Això a banda, la foto està, al meu entendre, ben resolta i té una gran definició. Jo intentaria un retall perquè les expressions de les models s'ho mereixen.

  Salut!

 3. Simpàtica i ben editada. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit