Formes geomètriques

Serie que he preparat per al tema “Geometria”
Les guarde en la meua carpeta. Salut per a tots.

Eixe tímid racó
Convent II

Escates

Mesquita

Mesquita II

3 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Una serie fantàstica a la que destacaría de sobremanera la 3ª Escates i per aixó mateix la vaig votar amb la màxima puntuació : formes geometriques, repetició de les mateixes, color unitat i repetició del mateix i trencament d´eixe color unitari i repetitiu amb una de les escates per dirigir la mirada una i altra vegada al mateix lloc. Molt ahí !!!
  Tanmateix me sembla una molt bona idea el publicar donant nom i autoria a unes imatges que pasen al oblit si no ho feres així, ja que aquestes permaneixen a una de les pagines del blog i amb un anonimat que no posa nom i veu a les imatges que tots aportem.
  Salutacions !!
  Vaig a seguir el teu camí per publicar les meues i així posar a nom i veu a les meus imatges aportades per aquest darrer mes de Setembre.

 2. J Bta Puchades ha dit:

  Fantástic el serial que aportes Ximo, amb nota alta i que ara sí tenen nom.
  Saludets

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Molt bona serie en el teu estil inconfundible, pero esta vegada t'ha guanyat la má, que li anem a fer ? a la próxima segur que guanyes tú.
  Anava a possar les imatgens que he fet per aconseguir fer la guanyadora, pero he desistit perque vec massa repetitiu possar-les .
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit