Font de Quart de les Valls

Un bon refugi per una migdiada d’agost.
(50mm – 1/50s – f/14.0 – ISO 200 – filtre polaritzador)

4 Responses

  1. Carlos Muñoz ha dit:

    Donen ganes d'apegar-se un banyet. A veure, si li poses un filtre per a rebaixar la llum, i després puges l'ISO, la cosa no cuadra, perquè perds dos diafragmes amb el filtre i un amb l'ISO, llavors no és millor disparar a ISO 100 i F/10 i sense filtro?. Salutacions

  2. La font de Quart de les Valls. Quins records… El polaritzador crec que està molt ben gastat i que ha tret una definició de color molt bona. Jo tinc els meus guardats per gossera, no perquè no m'agrade gastar-ne. Si és té en compte la dificultat del contrallum la foto em sembla magnífica. Em sobta una miqueta el diafragma tan tancat, però en vista del resultat, veig que resulta molt adequat.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit