3 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Per que he vist el cartell que posava que és a Cullera, ben cert poden pasar per unes imatges captades a Galicia. Posiblement la signatura és un tant per aquest cas massa cridanera i despista prou de les barques que has captat.
  bon treball i b/n !!
  Salutacions !!

 2. ximo ha dit:

  M'agraden, posiblemnent la segona obrint un poc el encuadre per la dreta o donar-li un poc més de importancia a el cobert en eixa cadira de rejilla i el texo , crec que li donaria joc

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Deixant a banda la teua signatura, evidentement massa gran i llamativa i que acapara molta part de l'atenció(opinió personal: deuríes tindre una versió en blanc i negre per a estos casos).

  M'agrada la composició de la primera, encara que el processat no em convenç, el desaturat selectiu és un recurs molt poc utilitzat ja hui en dia, i amb un blanc i negre pur, en este cas almenys, queda una foto molt mes creïble.

  La segona la veig un poc confusa, si bé el punt d'atenció es el vaixell, les textures fortes de la caseta de la dreta, especialmt el texo, atrauen prou la mirada i es diluïx el punt principal d'atenció. En este cas, l'edició m'agrada més que la primera.

  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit