FÈMINA (Maracaibo Teatre).

FÈMINA

 • Obertura: ƒ/9
 • Autor: Ximo Bueno
 • Càmera: NIKON D810
 • Presa: 19 juny, 2021
 • Longitud focal: 82mm
 • ISO: 320
 • Velocitat d’obturació: 1/250s

2 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Aixi com en l’anterior m’ha cutivat perque has mostrat el que jo hagera vist si hagera estat ahi, en esta no dija de ser una toma normal d’unes persones o artistes que estan fent un treball i que mostres el que estan fent en eixe moment, no se si m’explique, es dificil de trasmetre el que jo estic vegent, de no ser aixi es un foto pa mi normal.
  Salut

 2. Vicent Granell ha dit:

  Si senyor no tens perds una !!
  Tal vegada podries compartir-ne tres i fer una serie d´aquesta actuació, he vist que al carallibre en tens unes cuantes….
  I tambe la veig un tant morteta de color per ser una Nikon…
  Gràcies per compartir i per comentar !

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit