FACT

Instants del Festival d´Art, Cultura i Tecnologia el matí del Dissabte 15 a la Plaça Major amb la dansa de les filles de Vicent Esteve i  les companyes d´aquestes més la música de Verónica Forner.

4 Responses

 1. Vicent Banyuls ha dit:

  Bona trilogia ens mostres. Sens dubte em quede amb la primera, no m'importa que talles cames i peus a dreta i esquerra. És una gran foto, ben vist i captat eixe moment de la ballarina central suspesa a l'aire.
  De les altres fotos dos xicotetes puntualitzacions,haguera segut possible amagar (clonar) eixe tròs de porta que asoma per la dreta?, la tercera foto agradant-me com m'agrada crec que haguera guanyat molt amb la guitarra completa sense retallar.
  Salutacions Vicent.

 2. ximo ha dit:

  Per a gustos colors, en quede en la segon , encara que les altres tambe tenen lo seu, lo unic es que trenca el equilibri el trocet de porta peró m'agrada més

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Doncs el que diu X.Tomas, per a gustos colors, al meu m'impacta l'última perquè veig el que vol donar ha entendre, una xica cantant sola no diu gens , no obstant açò entreveure la guitarra i qui la toca fa d'aquesta una composició per al meu gust excel·lent , ja s'endevina que és i el que es vol ensenyar.
  Salut

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Segon i quarta! Amb diferència.
  Ja veus, això em fa reflexionar i pensar que quan tots els diaris nacionals mostren la mateixa portada… quelcom dolent passa a la nostra premsa.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit