6 Responses

 1. Anem a veure, Carlos, jo crec que a la segona i tercera imatge, pel meu gust, és clar, t'has passat un poc en la saturació del cel. Però, és clar, com diu Rafel, cadascun veu els colors d'una manera.
  Salutacions i bon rotllo.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Anem a veure amic Vicent. Aquestes fotos estan fetes amb polaritzador que com tu bé saps satura més els colors i sobretot el cel. La diferència de color blau en el cel a la dreta de la 2ª foto es deu a un cable que he llevat i no he pogut igualar el color. Gràcies pel teu comentari, que sempre és ben rebut.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bona serie però com me pasa a mi moltes vegades trobe a faltar una unitat de color amb les tres, la 1ª te un tons de color diferents de la resta,. la muntanya estava més oscura per un nuvol??
  Cuida´t !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Vicent. Pot ser que la uniformitat de color que dius siga per que la 1ª foto no és un HDR i les altres dues si a més de que estan fetes amb polaritzador pel dia tan bé que feia. Efectivament era un núvol que no ix a la foto la que provoca l'ombra sobre el castell encara que en aclarir les ombres he provocat aqueix to morat que ja he llevat. Salutacions

 3. Jose Ferrando ha dit:

  Les tres dins del teu estil

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit