Experimentant amb les textures

Nikon D90

Nikon D90

Ara que tinc temps, estic intentant ensenyar-me el tema de les capes. Hui, he experimentat amb les textures. He intentat simular una fotografia antiga.

6 Responses

 1. Paco Tortosa ha dit:

  Rafa, com a exercici queda bé i és una bona oportunitat per a experimentar amb capes i màscares. Al meu pareixer, la primera de les fotos no queda afavorida per eixa textura, que més que paper envellit sembla paret antiga. La segona, sempre al meu pareixer, està millor resolta, amb una textura mes creïble, encara que jo en este cas haguera optat per un virat mes a to sépia o gamma de grisos, perquè el to verdós no l'afavorix. D'altra banda, quan es tracta de "envellir" fotografies, pot ajudar molt l'afegir un poc de grà (soroll) . Bons treballs Rafa, i a continuar millorant!!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  El que hagueren donat els primers fotògrafs per traure fotografies amn la qualitat i senzillesa que ho fem hui!.
  Però… està bé això d'experimentar, jo encara no he tingut temps.

 3. Vicent Banyuls ha dit:

  En diferents xarxes (flicker, wsap, fotoaficionats) t´he vis fotos molt bones d'aquesta sèrie de danses, estes no les veig, em semblen massa retro, massa vintage.
  Saltacions Rafa.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit