Estació del nord: “Esperando el tren”

Ob. 70-200 LII  f/2.8  1/500s  ISO 1000
f/3.2  1/500s  ISO 1000

13 Responses

 1. Jose Ferrando ha dit:

  Voleu robar siga com siga.
  La 1ª fa cara de pocs amics, no estava molt agust vegent que la retraves.
  La 2ª esta mes natural.
  De totes formes has conseguit eixes mirades a la camera que queden molt be

 2. vicent banyuls ha dit:

  Molt bones!!, eixos son els furts que m'agraden a mi, aguantar la càmera, en tensió, fins a que elles miren a càmera i en eixe moment disparar.
  Sols uns xicotets peròs; en la primera foto llàstima de bolsa que apareix per l'esquerre, la solució haguera segut fer una retallada més dràstica i amb el tampó de clonar eliminar el que quedara de bolsa i la persona que es veu darrere.
  L'altre però és; o retalles més les fotos deixant a les xiques com a tema principal i elimines la referncia a l'estació del Nord en el titol o obris més les fotos disminuint la proporció de les xiques i traus més estació, que de veritat se reconega el lloc, l'estació del Nord.
  Salutacions Vicent.

  • Gràcies pels teus suggeriments. Provaré la de retallar més la imatge, perquè crec que és la més viable. La d'ampliar la imatge, no és possible, ja que el fons està molt desenfocat i realment a mi m'interessava més fotografiar els personatges.

 3. Ximo Rosell ha dit:

  Molt atractives les dues xiques, molt boniques, però a les dues els falta eixe punt d'interès… de simpatia, d'oportunitat, si, eixa cosa que ens fa somriure, sorprendre'ns o fins a emocionar-nos… no sé si m'explique, crec que no es tracta solament de afotarlas en qualsevol moment, sinó mostrant-nos alguna cosa especial.
  Al meu entendre. Salutacions

  • Gràcies per la teua opinió, Ximo. Clar, cada un busca una cosa quan fa una foto. Jo, simplement, en la primera, em va agradar molt la mirada, un tant de desaprovació com de curiositat. La segona, per ser oriental, ja que Rafel i jo portàvem tota la vesprada fotografiant turistes japonesos en la plaça la verge, i al veure esta xica en l'estació, em va abellir fotografiar-la.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Molt guapes les dos xicones i ben retratades a l´estació posiblement t´ha faltat ua mica de complicitat , quan les he vist he recordat un blog que segueisc de barcelona amb unes fotos semblants però amb absoluta complicitat per part dels models, si vols visitar aquest blog és el seguent : http://www.lalalabarcelona.com/
  Cuida´t !!

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Jo me quede amb la primera, m'encanta!
  Llàstima de la motxilla!
  Jo haguera retallat per la dreta i un poc per dalt i per baix, però cada u ho veu com vol.
  Molt bones, Vicent!

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Sense ser un tema que m'apassione, la 1ª em comta més coses que la 2ª. Per a centrar l'atenció en els personatges, jo li aplicaria un filtre radial en CR enfosquint tot menys als personatges, així rebaixaria la llum lateral de la 2ª i en la 1ª ja no em molesta tant la motxilla. T'ho dic de bon rotllo i perquè jo ja ho he fet i queda bastant bé. Salutacions.
  Per cert la pàgina que diu VG està molt bé.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit