Ensenyant-me a fer retrats de estudi

Vava

Zhi

3 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Bon exercici, bona llum.
  A la 1ª no li tobre en cap moment el punt d´enfoque i al retrat sempre ha des prioritzar al ull, la 2ª veig bon treball de pell i els cabells de dos tonalitats posiblement provocades per la llum. Les dos les veig excesivament encaixonades , els falta aire, amb aquestos enquadres semblen retrats per DNI, massa damunt.
  Aquesta és la meua opinió, tot i que considere que el retrat és mooooolt dificil de fer i de mostrar, a mí tambe me costa barbaritats el fer ne i estar content amb els resultat final per aixó mateix continue formant-me amb aquest camp de la fotografia i aprofitaré l´expo de Dones treballadores per intentar fer algo digne .
  Gràcies per compartir !
  Cuida´t !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies pel teu comentari però no estic d'acord amb tu. La foto de Vava està feta a f/6.3 i 1/80 a ISO 320 i si tinc focus en el nas i en l'orella, té focus en els ulls. El que ocorre és que aquest xaval té els ulls molt vidriosos com a molta gent de la seua raça i no tenen l'iris ben definit sobretot si fas un primeríssim primer plànol. La foto de Zhi encara que semble el contrari porta el seu arreglo i les tonalitats del cabell es deuen al fet que porta metxes. Gràcies de nou per comentar.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Ya de per si els retratos son molt dificils, si anyadim el problema del blanc i negre no fa mes falta que et diga la feina que has fet en el "Moreno" i no acaba de sonar redo ni en encuadre ni en la pell.
  Sin embargo la xineta m'agrada molt.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit