El Rocio

En setmana de bous vam estar de volta per Andalusia…


11 Responses

 1. ximo ha dit:

  M'agrada molt la primera, espectacurar, 👏👏👏👏

 2. ximo ha dit:

  M'agrada molt la primera, espectacurar, 👏👏👏👏

 3. Vicent Piquer ha dit:

  En la segona res que dir (Made in Ximo Rosell), en la primera un gran treball de saber i esperar l'hora punta i l'època de l'any en què coincidix la posta de sol per a aconseguir estes ombres tan impressionants.
  Molt llest tu .
  Salut

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Molt,!perquè encara prou, amb mes dificultat encara.
  Estava mal orientat, vaig creure que era posta de sol.
  Tu si que saps!
  Salut

 5. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  espectacular per a mi la segona, m'agrada molt la primera peró les verticals m'han costat d'entendre, l'edició guapisima

 6. Vicent Esteve ha dit:

  Molt bones !!! Perfectes !!! En el teu estil !!! I encara molt mes si dius que ho has fet amb varies fotos !! Enhorabona !!

 7. Paco Tortosa ha dit:

  M'agraden molt les dos, la primera amb el mèrit afetgit de la compo formada per l'ombres del campanar, ser un contrallum i ademés un muntatge panoràmic. La segona m'agrada pel seu enquadrament i línies.

 8. Carlos Muñoz ha dit:

  Precioses imatges de l'Ermita de la verge de la Rocío a l'alba, lloc que conec sobradament i del que he vist poques fotos tan bones com la 1ª. Enhorabona pel processament, que supose que segueixes el mètode de Mellado de les dues expos, sense mapegat de tons, el qual no arriba a ser un HDR però que dóna molt bon resultat. LA 2ª m'agrada el desenfoque de moviment dels núvols i el cel negre. Bon treball, com sempre. Salutacions

 9. Vicent Granell ha dit:

  Amb la 1ª ja ens dones tot una master de com vore , com resoldre un contrallum i opcions per captar tot alló que tenim al davant donant importancia a la llum , hora del dia, composició i ombres a més de técnica fotogràfica. Tot un luxe pels meus ulls i un goig el poder vore els teus treballs.
  Gràcies per compartir.
  Cuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit