El Oso y el Madroño

f/9.0  1/80 iso100 17-55 mm 28,0 mm

4 Responses

 1. Vicent Banyuls ha dit:

  Ja van eixint eixes de Madrid. Interessant aquesta faceta teua de fotografia, una barreja de foto de viatge i robat, faceta que crec deuries cultivar més. Foto al meu parer correcta, tal vegada; enfosquir una mica el cel? Salutacions Vicent.

  • Vicent Granell ha dit:

   Sempre m´ha agradat fer foto de carrer i robat, el que pasa és que jo mateix sóc molt mirat amb el moment captat i m´agrada que m´agrade alló que vull compartir i que el fotografiat amb el cas de vores amb la imatge també quede satisfet de la seua mirada, gest o moment. Per tot aquests condicionants mire i remire alló que publique, coses i manies meues.
   Cuida´t i gràcies per comentar i per la sugerencia.

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Però, no havies anat amb la teua dona i els xiquets?…Salutacions

  • Vicent Granell ha dit:

   Clar que si !! El que pasa és que la figura del oso la veia molt enfosquida i els xiquets no volien cap foto baix de l´estatua, estavem a Sol i vaig veure un grup de xicotes angleses fent-se retrats a sota de la figura i em vaig apropar per allí, la xicota en qúestió ja s´havia fet la foto la 1ª però vaig veure que tornava a repetir i és clar que els cabells i la camisa contrastaven i molt amb els negres de la figura de dalt.
   Gràcies per comentar.
   Cuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit