Diumenge día de mercat …

a la Font de la Figuera.

 • Autor: Vicent Granell

7 Responses

 1. Uns colors preciosos, fan venir ganes d'anar a comprar la verdura allà. L'enquadrament ho veig correcte, centrant la imatge en el producte que es ven.
  Molt bona Vicent, almenys a mi m'agrada.
  Salutacions, i cuida't tu també.

 2. vicent banyuls ha dit:

  Els mercats de poble sempre són un motiu per a fer bones fotos, sols una puntualització; jo haguera retallat la part de baix, les creïlles, i li haguera donat més aire per dalt dels caps.
  Com diu el company Vicent Martinez, cuida´t tu també.
  Salutacions.

 3. M'agrada l'enquadrament, m'agrada el color. Ben mostrat el producte, tot molt natural.
  Potser com et comenta el amic Banyuls, una mica més per a dalt. Salut

 4. Vicent E ha dit:

  Discrepe dels companys pero a mi no m'acaba d'agradar la pressa. Els colors son un carrer en festa; sembla un HDR passat de rosca. L'enquadre be, pero posats a demanar, havera buscat la simetria, ja saps que soc molt de simetries.
  I com diuen per aci : de bon rotllo !!

 5. Jose Ferrando ha dit:

  La foto m'agrada, pero posats a demanar, jo desenfocaria el fondo

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Enquadrament ajustat i arriscat, però sembla ser que a tu t'agraden així, per tant cal respectar-ho si bé no compartir-ho. Crec que la foto té una dominant magenta molt suau o tal vegada siga el meu ord. Bona definició en primer plànol però com diu Jose jo desenfocaria una mica el fons. Tot de bon rotllo

 7. Ximo Bueno ha dit:

  Em sembla molt correcta encara que el color de les persones de l’entorn queda molt esmorteït amb el cridaner dels productes.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit