Dissabte dia de Mercat

Després de per fí saber quantes obturacions ja porte amb la Canon 7D , i tot gràcies al company Javi Maravilla, he donat un tomb pel Mercat dels Dissabtes, un centre on conflueixen els dos Mercats ple de vida, comerç i dinamisme social on he captat aquestes imatges.


4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Sembla que lo de Banyuls va fent presa en tots nosaltres.
  A lo vist no has matinejat massa, però queda això.
  Les dues imatges tenen coses interessants i una composició acurada, la segona és "de llibre" i la primera no li cap més (jo em quede amb la primera).

 2. Vicent Banyuls ha dit:

  Interessants fotografies les que ens mostres. Les dos m'agraden i cadasquna per coses diferents.

  De la primera em quede amb el punt des d'on has fotografiat la parada amb eixe toldo ratllat que li dona una gran força a la foto. Toldo i parada creen un punt de fuga que obliga la vista a dirigir-se a ell.

  De la segona eixe joc de reflexes i transparencies és el que més m'agrada arribant a confundir el dins/fora del mercat.

  Sols dos puntualitzacions, al meu entendre l'excesiva llum de la primera en general i en la segon li veig també massa il.luminades les persones del carrer.

  Poc vos durat les ganes de practicar el blanc i negre, ací tens dos bons exemples per a fer-ho.

  Salutacions Vicent.

  • Vicent Granell ha dit:

   Certement Vicent la meua idea era fer-les amb i b/n i aixó és el que vaig fer però se perdien molts detalls que considerava molt interssants en color i que en b/n no apareixien motiu pel que finalment les he mostrat amb color. Reflexes del vidre i la força del toldo blau sobretot.
   Gràcies per comentar !!
   He editat dos més del mateix matí i en aquest cas si en b/n però ara cal gaudir de la Super lluna del company Ximo Torres.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Molt bones les dos, en el moment adequat.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit