Dissabte 22/02/14 a l’Alcalatén.

(52,0mm 1/100s+1/80 – f/10.0 +1 ISO 200 – dues fotos superposades – 22/02/14 13.12h) 

12 Responses

 1. A. VIDAL ha dit:

  molt bona foto d´un lloc tan emblematic per a nosaltres .
  un abraç .

 2. Vicent Piquer ha dit:

  M'agrada per el natural que veig tots els colors, sense saturar cada un en el seu lloc, sense desmeréixer un de l'altre, i sobretot envege eixa claredat en les teues fotos. Quan torne a comprar-me una altra cambra sàrria una Nikon com la teua.
  Salut

 3. Bonica i fresca composicio. Salut

 4. Juan Bta Puchades ha dit:

  El oratge es estrany per l´epoca, pero l´imatge ho diu tot.
  Saludets.

 5. Primer saludaré cordialment el company Arcadi Vidal que és qui ens va fer de guia en aquella jornada fotogràfica memorable i qui ha fet el primer comentari en la imatge d'aquest lloc del terme d'Atzeneta que ell tant s'estima..
  Després diré que allò que em sembla més encertat de la foto és la composició. M'agrada que l'olivera estiga davall El Castell. Crec que això equilibra el pes dels ametlers i divideix la imatge en tres bandes. M'atreviria a suggerir-te d'enfosquir el blau del cel amb "canviar color" i de rebaixar una mica el groc de tota la imatge. Ja sé que està feta amb la llum "criminal" del migdia i que qualsevol alteració del color pot causar un efecte estrany, però si ho fas d'una manera lleu, a mi la foto m'agradaria més. De tota manera és el teu gust i no el meu.

  Salut!

 6. Vicent Granell ha dit:

  A mi personalment m´agrada tal qual ho aportes , le mega profunditat de la imagre és una pasada i el 1er plano dels ametlers en flor me sembla molt acertat, els colors en la teua linea puristes i sense saturar ,és la teua visió i la vieg encertada i molt real.
  Gràcies per compartir !!
  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit