DIA DE TOT SANTS

6 Responses

 1. Juanjo Boix ha dit:

  Mágrada mes la 1ª

 2. El mateix que Juanjo. És més bonic el cel ennuvolat que la via del tren. Acompanya més l'ambient del cementiri.

 3. Jo també veig la primera més ben composta.

  Salut!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  La primera està molt aconseguida.
  La segona està molt ofegada i el viaducte em descol•loca.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Malgrat ser un tema que no m'agrada gens, crec que el B/N és l'adequat per a açò. La 1ª jo haguera enfosquit més el cel i baixat l'enquadrament. La 2ª crec que l'enquadrament no és bó doncs intenta mostrar-nos massa coses, les tombes, el pont del tren, el paisatge…. El virat a B/N em sembla molt encertat. Salutacions

 6. Vicent Granell ha dit:

  M´agrada la 1ª per la seua compoció i pel plano focal-visual que has utlitzat.
  Salutacions !
  Cuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit