Des de la Barrera

He volgut mostrar amb estes imatges, una part de la Festa del meu poble, que encara que pot resultar pesada perquè sempre es repetixen estes instantànies, esta vegada amb un punt de vista distint des de dins de la Barrera, perquè per a Bous, Toreros i Passes ja està Ximo Bueno que és el número 1.
 Salut
en l’Església
Pica
Barrets de Picador
Apunte per a actuar
Treball acabat
Dins la Barrera
final de la correguda
Premi

9 Responses

 1. Antonio Cuenca ha dit:

  Esto del arte lo llevas dentro bandido !
  La que más me gusta es "Pica", hasta las nubecitas del cielo te acompañaron.
  La que menos "Apunte per a actuar", me falta espacio por delante y me sobra por arriba.
  "Dins la Barrera" yo la habría abierto más a lo ancho, me ahoga un poco.
  Sin embargo el encuadre de "final de la correguda" me encanta, le entrega todo el protagonismo al roto del pantalón y te queda bordada.
  Son muchas fotos y tendrás opiniones para todos los gustos, ¡seguro!
  Pero lo mejor de todo, es que nos presentas un punto de vista realmente diferente y además muy bueno, yo cuando hago reportajes de este tipo intento hacer lo mismo, claro a veces sale y otras no.
  Un gran trabajo, felicitaciones.
  Salut.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Te explico Antonio, la pica esta claro y no tiene ningún problema, la de" Apunte para actuar", esta hecha con 17 mm, y dentro de la barrera de la puerta de cuadrillas por donde salen cabe justo el caballo, no hay mas sitio, por eso parece que no tiene espacio, ademas para salir completo la cámara estaba en el suelo.
  Y por último la de "dins de la barrera" , esta hecha con toda la intención, puesto que si le daba mas espacio me salia desenfocado el objeto que quería mostrar que era el toro y el torero .
  Gracias por comentar .
  Salut

 3. Juan Bta Puchades. ha dit:

  Fantástic el reportatge, crec que jo també em decamte quizá per la pica,tal volta per la seua sençilleza. De totes no tinc res que objetar. Molt!! I moltes feliçitats per la feina, que de segur ta ho haura dut mitga semana de seguiment.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Complet i redó el reportatge.
  Les fotos a peu de plaça són molt complicades, molta aglomeració, tots donant-te pena a tu i a la teua composició fotogràfica…
  Per cert et vaig veure fent un contrapicat molt creatiu (si l'aconseguires), no estaria de més que ens el mostrares.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Bona secuencia de la que destacaria la dels barrets per la seua composició, costa molt d´aconseguir una serie que ens aporte la suficient informació de qualsevol esdeveniment que captem i tu has aportat una molt bona serie. Quan acabe la meua serie del fora de la plaça, del extraradio, on jo me trobe més comode, si la veig interessant la penjare per açi.
  Cuida´T !!

 6. Vicent E ha dit:

  Bon treball, amic. M'agrada molt el teu punt de vista i com saps trobar eixos detalls que fan especial un reportatge. Tantla de la pica, com la dels barrets, com la de dins de la barrera, em pareixen significatives i distintives del teu treball; imatges que altra gent no veu. Molt bones !!!

 7. paco tortosa ha dit:

  Piquer. Has sabut plasmar dintre de la festa. La primera molt emotiva , la segon has fiat el foco en la pica y la penultima el asgarrat del torero. ( disculpeu el meu valenciá, no se escriure )

 8. Eladio Garcia ha dit:

  Piquer. Has sabut plasmar dintre de la festa. La primera molt emotiva , la segon has fiat el foco en la pica y la penultima el asgarrat del torero. ( disculpeu el meu valenciá, no se escriure

 9. Rafa Montagud ha dit:

  De totes les que has mostrat,laa que més m'agrada (no vull dir amb això que les demés no) es la que està el picador esperant a entrar a la plaça, amb els ulls del cavall envenats. Enhorabona, Vicent.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit