Dels meus passegets

 El monument al llaurador feia temps que volia fotografiar-lo, pero fins aquest moment no m´acabava d´agradar la llum quan em plantava davant. El matí en que la vaig fer va ser el dia que vaig pensar: Ara si!

 En la Xopera amb un poc de boira. Es un dels llocs on m´agrada acostar-me amb la càmera i d´on sempre torne amb alguna foto.

Una campaneta del parc. La idea era traure-la desde una perspectiva diferent a l´habitual, a més el principal atractiu de les flors sol ser el seu color pero vaig voler passar-la a blanc i negre per a traure la textura dels pétals

 La primera vegada que vaig entrar al nou mercat i com que duia la càmera al coll no podia anar-me´n sense una foto

 Aquesta feia temps que volia fer-la. A pesar de que m´agradaria haver tingut una lent més angular m´agrada el resultat.

9 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Variades visions de diversos passejos , destacaria de sobremanera la 1ª i la última. La 1ª és una imatge que resulta molt potent i molt guapa pel concepte que quest dimecres comentava el company ximo Rosell" La foto és el moment i és la llum, és el tornar i tornar i trovar el moment oportú i esperat". La última és una imatge que segurament tornaras amb un vidre més ample per captar més, d´aquesta destacaria tant el color com les textures i la llum resultant per eixos nuvols i dia gris, un lloc que tinc apuntat per anar un dia i fer alguna que altra imatge… caldrà anar i tornar segur !!!
  Cuidá´t !!
  Gràcies per compartir !!
  Molt encertada aquesta serie tant amb el nombre de imatges com amb les seues explicacions, almeyns per a mi personalment !!!

  • Angel Bosch ha dit:

   Gràcies per comentar Vicent, la veritat es que en la primera quasi havia arribat a tirar la tovalla, però eixe dia s´em va fer tard per a fer una foto que tenia en ment en un altre lloc i vaig decidir tornar a passar-me pel parc per a vore si "sonava la flauta". En l´última està un poc més malament tornar amb un cristalet més ample (almenys de moment) ja que acabe de fer una inversió en 2 lents i ara mateix no m´aplega per a un angular.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Passejos molt ben aprofitats. Ja diuen: "A quien madruga Dios le ayuda".
  El que més m'agrada és la varietat, has tocat tots els pals i no hi ha foto en la que no trobe detalls d'interès.
  Enhorabona, Ángel!

  • Angel Bosch ha dit:

   M´alegre de que t´agraden Ximo, lo de matinar es algo que tinc clarissim que, almenys a mi, m´ajuda a fer fotos; ja no sols per el tipus de llum si no també perquè es una altra atmòsfera la del carrer sense transit ni gent i et permet preparar més la foto sense distraccions.

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Una bonica mostra de moments i llocs al nostre poble, producte d'eixe passeig tan productiu. Es a destacar, i agrair, la teua constància d'anar una i altra vegada, fins trovar la llum que vas buscant.

  De la primera m'agrada, precisament, eixa llum del amaneixer, es una llum molt agraida i dona un punt especial a la fotografía, pel contrari, veig una dominant de color verd al monument que no m'acaba de convençer, així com un plà prou ajustat a l'esquerra, supose que motivat per no disposar d'una llent mes oberta. Pel demés, una foto magnífica.

  La segona, simplement,.. m'agrada molt ! eixe paisatge d'invern, i ademés amb boira, es una xicoteta meravella. Queda una foto molt ben composta, amb eixe camí qu'es và perdent cap a l'infinit, donant una atmòsfera molt poètica.

  La Flor en b/n, no la veig. Com bé dius has vollgut destacar la textura, i així ha sigut, però a costa de perdre la seua bellea natural, que es el color. Una foto d'aproximació molt ben aconseguida, amb el punt apropiat d'enfoc i desenfoc.

  La foto de les verdures queda molt bé, un color i textura apropiats, una encertada composició.

  La última, la de l'antiga fàbrica te molta força, i en este càs si que guanyaría, baix el meu punt de vista, amb un process de b/n, pujant el contrast i l'estructura, inclús amb un poc de grà. La imatge de la façana deteriorada pel temps, així como eixe cel tan amenaçador, de segur que quedaríen molt bé en b/n.

  No deixes de compartir mes vivencies d'eixos pasetjos !!

  • Angel Bosch ha dit:

   Moltes gràcies per passar i comentar, de la primera sí que tens raó i podría haver-li llevat un poc eixa dominant en el processat però el tema de ajustar-la per l´esquerre no es falta de angular. No recorde que hi havia per ahi en eixe moment que era o fer això o perdre la foto per un detall que distrauría (uns fars o alguna cosa aixina difícil de clonar per a mi). Els paràmetres de la foto son ƒ/5.0 40.0mm 1/4" ISO:100.
   La de les flors i la fàbrica et faré cas i les posaré tambe en color i en blanc i negre respectivament

 4. jose ferrando ha dit:

  Una sèrie àmplia i diversa, et diria que entres al bloc més ha sovint.
  En conjunt m'agraden, com diu Paco la flor en B / N no la acabo de veure, no vaig a repetir-te als comentaris que ja t'han fet

 5. Angel Bosch ha dit:

  Gracies, entrar mes es el que tinc intencio de fer. A vote quan tinc un ratet i puje la foto de la flor en color

  • Eladio García ha dit:

   Yo també anat moltess vegades a la xopera y sempre auplit de color y contrast y la veritat es que eisa boireta y nebulositat me agrada molt la flor a mí me agrada en colr

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit