De vegades no encerte a ficar un títol, em resulta
més difícil que resoldre la fotografia.
Fiqueu-lo vosaltres mateix.

5 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  el meu títol seria contrast de vides-realitats .
  Salutacions !!

 2. Paco Tortosa ha dit:

  La veritat, no se m'ocorrix un títol que descriga esta foto.

  Vista l'expressió feliç de la nóvia, ondejant al vent el vel i cobrint éste la cara del nóvio, em vénen al cap al·legories del tipus "a partir d'ara el teu quedes en segon pla, ahí amagat" o quelcom semblant, mal pensat que és u, però, ho assente, és l'única cosa que em ve al cap en un primer ullada.

  Pel demés, i deixant a banda la titulació, un treball en la teua línea, un "robat" d'un posat, i un bon moment més que deixes plasmat per a l'eternitat.

  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit