De lliris

Canon 55/250  4/5.6 a 135mm  f/5.0  1/800 ISO 100 (-1) 

Canon 55/250  4/5.6  a 135mm  f/5.0  1/250  ISO 100 (-1)

Canon 55/250  4/5.6 a 135mm  f/5.0  1/160  ISO 100

Canon 55/250 4/5.6 a 116mm f/5.0  1/400  ISO 100

Canon 55/250  4/5.6 a 250mm  f/5.6  1/200  ISO 100

 • Autor: Carlos Munoz

8 Responses

 1. No sé si li has donat textura a les imatges a posta o el fons t'ha quedat granillós sense voler. T'ho dic perquè vaig patir molt amb la foto dels lliris que tants disgustos ha causat a alguns. Espere i desitge que la teua sèrie no en cause cap.
  Tornant al tema del fons a mi se'm granilla i si el desenfoque se m'empasta. De segur que té solució això i que ja la trobarem.
  Em sembla encertat el vinyeteig de color que has aplicat. Sobretot la segona crec que guanya molt amb ell. Et copiaré la idea, si no et sap mal, perquè crec que va molt bé per donar-li èmfasi a la imatge. També li dóna un punt de somni que trobe que els va molt bé als lliris.
  A la primera i a la cinquena jo els haguera rebaixat una mica el blau i el verd, però ja saps que per a gustos, colors.
  El punt de delicadesa que has aconseguit em sembla excel·lent. El 55-250 s'ha comportat com un campió.
  Crec que has deixat clar que paga la pena la visita de la setmana vinent al Bosc de ribera.

  Salut!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Crec recordar-me que només he incrementat la textura en l'última i per això saca eixe soroll, les altres els he donat més contrast i a cap li he donat enfocament final. Per descomptat que pots viñetear les teues fotos en color, això no ho he inventat jo. La veritat és que és la primera vegada que faig una sèrie que m'agrada amb este objectiu que tants disgustos m'havia donat fins ara. Gràcies pel comentari

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Eres tant polifacètic que mai haguera dit que aquesta sèrie era teua.
  Per cert, al meu parer fins i tot els "defectes" que te senyala Rafel contribueixen a crear atmosfera, a fer art.
  Personalment tan sols en les dos primeres ens les que el vinyetejat ha inclòs alguna flor tenen eixe detall que no m'agrada.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Efectivament, sobretot la 2ª m'he passat de viñeteig, però són proves que vaig fent. Encara espere sorprendre't més si cap amb les pròximes fotos que pujaré al blog. Gracies per comentar

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Com hi ha parell tots els gustos, a la meua la tercera i la quinta són les que mes m'agraden. Però eres un atrevit per les formes i pels viñeteigs, veig que ja no podeu esperar al mes que ve per a demostrar el que heu aprés, ja veurem el mes del Macro que feu.
  Salut

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Com pots comprovar no són macros, són fotos d'a prop i sense retallar. Vaig fer altres fotos amb el 90mm/2.8 de Tamron que també van eixir bé, però estic content que hagen eixit bé amb el Tele. Macros cal fer sempre en qualsevol època de l'any. Gràcies per comentar

 4. Vicent ha dit:

  Em sembla simplement magistral l'edicio d'aquestes fotos. Com que tots diguem, el vinyeteig li dona una atmosfera molt acord amb el tema. Els colors tambe em resulten acertats i els contrastos que hi ha, tambe li van molt be al tema de les flors.
  Enhorabona.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Xé Vicent no serà per a tant, m'estàs ¨aturrufant¨. Aquestes fotos són el resultat d'una edició extensa, que a voltes queda bé i altres no. Moltes gràcies pel teu comentari.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit