Cullera – Diumenge de Pasqua

6 Responses

 1. En la primera jo haguera desenfocat més el fons. El cantó de dalt de l'esquerra resulta complicat i crec que li lleva força a la imatge principal. El retrat és preciós. Té una il·luminació i una inclinació que resulten molt agradables. El detall de les ratlles de la jaqueta eixint del cantó et guia cap a la cara. L'harmonia del color de la jaqueta amb la pell juga a favor. Li falta, per al meu gust, una miqueta de llum als ulls. El detall del turbant és el tot.
  La segona m'encanta. La trobe molt equilibrada. M'agrada el detall de la cadira del socorrista. Em molesta un poc que la primera palmera tape el cim del Montgó.
  Les dos les trobe molt bé de definició i de llum.
  Salut

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  Los comentarios de Rafael los comparto, pero creo que la primera tiene un problema más elemental y más grave, una de las reglas más básicas del encuadre dice que hay que dejar más espacio hacia donde mira el objeto principal de la foto ( en este caso la chica )mira a su derecha, le recortas tanto por ese lado, que incluso le cortas un pecho, hay que dar salida a la mirada y a la dirección en que miran sus hombros. Si por ejemplo se trata de un pájaro en vuelo, hay que darle mucho mas espacio por el lado hacia el que se dirige, que por el que abandona, de esta forma le das salida a su vuelo.
  Por supuesto que las reglas están para romperse, pero creo que este no es el caso, a la foto le falta aire ( y no poco ) por la derecha de la chica, debería tener más aire por su derecha que por su izquierda, que por las rayas de la manga (como dice Rafael) está muy bien encuadrada.
  Otra cosa es el fondo que haya detrás, pero el motivo principal siempre es más importante que el fondo y no puedes axfisiarlo de esa manera.
  Espero que mi opinión te sea útil, pero recuerda que solo es una opinión más, la importancia que le des, siempre depende de ti.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Ye bandido!!! Les dos fotos estan per al meu gust ben compostes. Estic d'acord amb Rafa amb el desenfocament de la 1a, però està equilibrada de llums i ombres, no així amb Antonio perquè la xica mira a la seua esquerra, encara que li falta respirar un poc. La 2a genial, has agafat la cadira del vigilant, però has retallat els fulls de la 1a palmera, però no importa. Bon enquadrament i bon tractament de les llums i ombres.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Em servixen de molt els vostres comentaris, gràcies.
  Anaba a retocar la foto tal com Antonio em comenta, però he cregut millor deixar-la com està perquè qui veja els comentaris comprove les faltes, i guardar-me els consells per a pròximes edicions.
  Gràcies

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Bones fotos!
  Jo a les dues els haguera donat més espai a l'esquerra, a la primera per desplaçar a la model al terç dret i a la segona per no tallar la rama de la palmera.
  Tot haguera estat en que pegares un o dos passos arrere.

 6. Vicent Granell ha dit:

  Bon treball Vicent, la 1ª em sembla de setmana de Bous i a banda de un poc més d´aire pels dos costas li trobe a faltar nitidesa, de la 2ª res que dir la veig guapa a més de que m´agrada el que aparega la cadira del socorriste.
  Bon Vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit