CULLERA, després del robatori del línia elèctrica

16 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Com possiblement heu observat, no pose les dades de com s'ha pres la foto, perquè després de comprovar el resultat de la foto presentada i la foto real, les dades són errònies, i no crec en les dades (possiblement estiga equivocat).
  Salut

 2. En la primera no sé que li trobe a la muntanya que no m'agrada. No sé si has forçat massa la imatge o està sobreenfocada.
  La segona m'agrada molt però té unes aberracions cromàtiques molt marcades que distrauen la vista. És un tema que tractarem en els dubtes sobre Photoshop dimecres que ve. Et demanaria que la portes perquè ens puga aprofitar d'exemple.
  La tercera m'encanta. Bon contrast, bona composició, bon punt de vista i el contrapunt de les estreles fan que la imatge em resulte molt agradable.

  Salut!

 3. StreetLounge ha dit:

  The last photo with the bridge is my favorite! 🙂

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Ostres, ja tenim fins a visites internacionals.
  Coincidisc amb la seua opinió, m'agrada més la tercera. En les altres dues cal ajustar una mica més l'edició.
  … A per més. Salut

 5. Ximo Bueno ha dit:

  La segona la trobe "llavada" i en la primera coincidisc amb Rafel, a la tercera ja ens tenen acostumats els companys amb imatges de la Ciutat de les Ciències, de tota manera les tres les trobe plenes de personalitat, m'agrada la gent que com tu juga "tots els palos".

 6. M´agrada molt la tercera,per la llum i la composicio

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Crec que tot el contrast que li sobra a la 1ª li falta a la 2ª, a més de que hauries de corregir els centelleigs de l'esquerra en la 2ª amb el tampó de clonar. La 3ª m'agrada el punt de vista i l'enquadrament, encara que pense que passant-la a B&N quedaria millor doncs no té gamma tonal i li llevaries aqueixa component groga. Però aquesta és la meua opinió, una opinió, com una altra qualsevol. Salutacions

 8. J. Ferrando ha dit:

  Vicent, crec que no vaig a incidir mes ja teu han dit practicament tot.

 9. Vicent Granell ha dit:

  Wooooo !! que canya ja tens admirador estrangers i tot !!! Jo personal,et me quede amb la 3ª , considere que has fet un treball molt guapo amb aquesta imatge junt amb la composició i tot. Les altres les considere propies del treball déxperimentar i tocar tots els Pals de la fotografía. Bon treball i per més !!
  Salut !!

 10. Vicent Piquer ha dit:

  Que conste que no conec a StreetLounge, al xic li ha causat mol bona impresió la foto.

 11. Vicent ha dit:

  Doncs ami m'agraden les tres. Cadascuna pel seu motiu, alguna millor que l'altra, pero m'agrada molt la fotografía nocturna. Espere que pugam coincidir algún dia.
  Enhorabona.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit