Cullera de nit

 • Presa: 19 febrer, 2020

3 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Davall el meu punt de vista este enquadrament és per al meu el millor, no obstant la foto no mereix el treball realitzat, la contaminació lumínica fa que es perden els trets de les estreles, així mateix per a fer tanta foto cal retallar el temps d’exposició perquè l’enlluernament és notable. Esta foto és per a mostrar el treball d’eixe dia i el treball d’enfosquir foto a foto tot l’entorn dels edificis, però no és un bon treball, valga per a millorar les pròximes.
  Salut per a tots

 2. Ximo Bueno ha dit:

  ADMIRABLE!!!
  (Encara que, al meu parer, hagués estat millor sense els tres rastres de punts lluminosos que creuen el cel i que acaben damunt de la caseta. Després de tanta feina és una llàstima no cuidar aquests detalls)

 3. Paco Tortosa ha dit:

  No tinc cap experiència amb aquesta mena de fotografia, així que no m’atrevisc a opinar sobre la seua tècnica. Veig un gran esforç per a obtindre aquestes fotos i el resultat pot quedar més o menys acceptable, són molts factors a tindre en compte, com bé dius, i qualsevol d’ells el pots tindre en contra. La foto la veig ben composta, molt bé, encara que no té la força d’aqueixes nocturnes tan boniques amb què ens obsequies de tant en tant.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit